FK Grondtechniek
grondtechniek
  aanleg en onderhoudgrondwerkrioleringbestratingBoombescherming  
Home
Achtergrond
Onze machines
Foto's
Te koop
Contact
grondboren

Achtergrond

 

In 1996 heeft Frank Kuttschruitter FK Grond- en cultuurtechnische werken opgericht. Vanuit Heeten startte hij als één van de eerste ZZP'ers in de regio. Frank greep allerlei klussen aan, vooral cultuurtechnische werk zoals gazons frezen en inzaaien en ook infrawerken zoals bestratingen en rioleringen aanleggen.

In de loop der jaren specialiseerde Frank zich echt in het grondwerk. Met kleine smalspoortractoren en een breed scala aan grondbewerkmachines zoals frees-, spit- en verticuteermachines. Zo kon hij het totaalpakket aan grondbewerking aan de klant aanbieden. De naam werd door deze specialisatie dan ook veranderd in FK Grondtechniek.

Wegens gestage groei van het bedrijf werd er naar een grotere locatie uitgekeken. Deze werd gevonden aan de Portlanderdijk in Nieuw Heeten. Hier was voldoende ruimte voor het gegroeide machinepark. Vanuit deze locatie werden ook nieuwe activiteit opgepakt zoals de verhuur van boombeschermers aan aannemers en werd er een calamiteitendienst opgezet voor drukriolen van gemeentes.

Helaas werd Frank ziek, zodanig ziek dat hij z'n bedrijf van de hand moest doen. Per 1 december 2016 zijn Lars en Ruud Hegeman de nieuwe eigenaren van FK Grondtechniek. Lars was een vaste kracht van FK Grondtechniek en Ruud heeft een achtergrond in bodemonderzoeken bij Tauw Deventer. Helaas is Frank kort na de overname op veelste jonge leeftijd overleden. Maar Lars en Ruud zetten FK Grondtechniek in dezelfde
geest voort zoals Frank dat ook deed.

Vanwege de bedrijfsovername is FK Grondtechniek verhuist naar het industrieterrein in Nieuw Heeten. Het bedrijf is daar heden ten dage gevestigd aan de Ambachtsstraat 38.
 

 

 

 

Nieuws/Opdrachten:

*FK Grondtechniek op Facebook

*Te Huur: Boombeschermers voor volledige bescherming van bomen tijdens werkzaamheden

 

Meer nieuws >>

nieuws